Concert


KERSTCONCERT 2019Beste muziekliefhebbers,

Het Schütz Ensemble, aangevuld met een aantal projectzangers, en het Theaterorkest van het AJSO geven op zondagavond 15 december 2019 samen een spetterend en feestelijk Kerstconcert. Daarin zullen één barok en één hedendaags werk centraal staan: het prachtige GLORIA van Antonio Vivaldi en de eveneens erg mooie kerstcantate HODIE van de Limburger Hans Leenders. Ook het VENI EMANUEL van Zoltán Kodály, het populaire THE LAMB van John Tavener, het gelijknamige lied voor hobo en solozang van Ralph Vaughan Williams en een aantal andere kerstliederen zullen in dit concert te beluisteren zijn.
Het geheel staat onder leiding van onze inspirerende dirigent Jelle Leistra.In dit project gaan het Schütz Ensemble en het Theaterorkest van het AJSO voor de allereerste keer in hun geschiedenis samenwerken. Een leuk en spannend gebeuren! Voorts werken er nog de kerkmusicus Richard Vos (klavecimbel) en drie solisten mee aan het concert:

Marieke Steenhoek - sopraan, Yvonne Kok - mezzosopraan en Gulian van Nierop - bariton.

Het concert vindt plaats op zondag, 15 december om 19.30 uur in kerkcentrum Goede Rede, Almere Haven De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

De entree bedraagt € 15,00 (kinderen t/m 12 jaar € 8,00), te betalen bij de kassa aan de zaal. Deze keer geen voorverkoop!

Wij kijken uit naar uw komst!Het Kerstproject 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds en de Gemeente Almere, waarvoor onze dank!